ADIYAMAN / MERKEZ - Şerefli İlkokulu

Şerefli İlkokulu

ŞEREFLİ KÖYÜ ŞEREFLİ KÜME EVLERİ NO 114 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
VİZYON VİZYONUMUZ Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
MİSYON MİSYONUMUZ Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ortaokul olarak; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.
KALORİFER - ANA SINIFI SOBA İLE ISINMAKTADIR.
Yayla Tur ile saat başı ulaşım imkanı
Adıyaman-Merkez Şerefli Köyü